Ons Team: Ad & Helma Verberk

Ooit is alles begonnen als een hobby. Maar als je van je hobby je werk kan maken, dan is dat het mooiste wat er is. Al van kinds af aan, was ik bezig met tekenen, schetsen en ontwerpen. Uiteindelijk, na een periode te hebben gewerkt bij de DMV, ben ik 20 jaar geleden voor mezelf begonnen. Eerst op de zolderkamer thuis en toen dat te klein werd, ben ik verhuist naar de garage.

Door de groeiende klandizie en interesse in onze designs, werd ook de garage al snel te klein. Toen hebben we ons eerste bedrijfspand op Industrieterrein "de Duin" in Schijndel gehuurd. Hier hebben we een aantal jaren gezeten, maar ook dat werd al snel te klein. Uiteindelijk hebben we ons huidige bedrijfspand gekocht. Dit pand biedt ons genoeg ruimte voor een grote werkplaats en design studio. Boven hebben we een kantoor en nog een werkplaats om kleding te kunnen bedrukken.

Mijn vrouw Helma werkt sinds 2009 mee. De designs maak ik en samen doen we alle klussen. De administratie laat ik aan mijn partner over. Doordat we al van jongs af aan samen zijn, zijn we perfect op elkaar ingespeeld en dat is natuurlijk een groot voordeel tijdens het werken. We hebben aan een half woord genoeg, zodat we iedere klus snel en goed kunnen opleveren!